Anmeldelser 2022

  Fyens Stiftstidende

“Hjem er der, hvor hjertet bor, og under Mikkel Schrøder og Christine Astrids ledelse har Rottefælden for alvor fundet hus- og hjerterum på Svendborg Teater.”

https://fyens.dk/artikel/hggg

  Kulturtid

“Ledelsen bag det tidligere ’Rottefælden’ er skiftet, revyen er flyttet til Svendborg Teater og har desuden skiftet navn. Består revyen så alligevel og overlever den generationsskiftet?
Svaret er et rungende ”JA!”. Svendborg Sommerrevy er revy i topform, revy når det er bedst og skuespillere, musikere og alle omkring, når de er bedst, samarbejder og får alt til at spille. Svendborg Sommerrevy er i den grad et besøg værd.”

https://kulturtid.dk/revy/svendborg-sommerrevy-2022/

  Out&About

”Svendborg Sommerrevy – Rottefælden, gør det kort, præcist og godt.. tekster, fremførelse, scenografi, kostumer, med meget mere fortsat giver stof til eftertanke og i den grad går op i en højere enhed.. ”

https://outandabout.dk/svendborg-sommerrevy-rottefaelden-goer-det-kort-praecist-og-godt/

  CPH Culture

 “Christine Astrid, Jens Lorentzen og Mikkel Schrøder har overtaget revyen i Svendborg og da man ikke længere kan fortsætte revytraditionen i den gamle Rottefælde ude i skoven, er man rykket permanent ind i det hyggelige Svendborg Teater. Det giver samtidig mulighed for at indtage en lækker platte inden revyen i den flotte Guldsal, hvor den amatørteatergruppe, der senere blev til BaggårdTeatret, blev stiftet i de tidlige 60’ere..
.. Mikkel Schrøders musikalitet er et aktiv i flere numre. Sammen med den dynamiske Christine Astrid og revyens dygtige kapelmester Jens Krøyer har han skabt det store originale musik-medley, der indleder 2. akt. En rejse gennem 40 års Jukebox-musik. hvor diverse pop- og rockhits møder sange fra “Far til fire” og Morten Korch-film. Et forfriskende anderledes greb på det obligatoriske musikpotpourri.”

http://cphculture.dk/d451svendborgsommerrevy2022.html

  Fyns Amts Avis

“Fuldtonet hyldest til revyens væsen… Carsten Friis, der instruerede sin første Rottefælde i 2017, trækker på sit kendskab til traditionen og sin lyst til at svæve på nye vinde – og får samtlige medvirkende til at shine.”

https://fyens.dk/artikel/hggg

   Morten Buckhøj

“Det er en kvik og effektiv underholdningsmaskine, der buldrer derudad.. Stampublikummet har intet at frygte. Og netop derfor må man håbe at direktørparret er på udkig efter en eliksir, der kan give Jan Schou evigt liv.”

http://www.mortenbuckhoj.dk/452546502/7133247/posting/svendborg-sommerrevy-rottef%C3%A6lden

   Morten Hede

“Efter 50 år som revyskuespiller er der ikke et revygreb, som Jan Schou ikke mestrer.”

https://mortenhede.dk/anmeldelse-svendborg-sommerrevy-rottefaelden-2022/ 

Spilleperiode 2022

Fra torsdag d. 2. juni – lørdag den 13. august

 

Premiere

Fredag d. 2. juni 2022 kl. 20.00

 

Foreløbigt sidste forestilling

Lørdag d. 13. august 2022 kl. 20.00

Spilletider

Tirsdage kl. 20.00
Onsdage kl. 20.00
Torsdage kl. 20.00
Fredage kl. 20.00
Lørdage kl. 14.00 & 20.00
Søndage kl. 14.00

Forestillingen forventes at vare cirka 2 timer og 20 minutter inkl pause.

BILLETTER

Bestil online her

KONTAKT

Billetkontor tlf. 57 57 57 00
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 14.00
Email: billet@svendborgsommerrevy.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev