Revyholdet 2023

Mikkel Schrøder

Revyens ejer og producent. Mikkel Schrøder er garvet skuespiller, entertainer, TV-vært og revystjerne og har bla. medvirket i Rottefælde Revyen de sidste tre år.
Mikkel begyndte sin karriere som B&U-vært på DR1, hvor det over 6 år blev til 250 TV-programmer. Han har produceret og medvirket i scene- og TV showet ”Den Nøgne Sandhed” (TV2) med vennerne Gordon Kennedy, Farshad Kholghi og Joachim Knop, og medvirker jævnligt som skuespiller i diverse tv- og filmproduktioner, ikke mindst de efterhånden klassiske juleshows ”Sound Of Christmas” med makkeren Annette Heick. Ved siden af turnerer han med sine egne anmelderroste musikalske onemanshows.

Tommy Kenter

Tommy behøver for de fleste ingen introduktion. En alsidig, komisk, varm og musikalsk entertainer og skuespiller, der har revet stort set alt hvad der kan rives af priser og hæder ned fra hylderne,
gennem hans over 60 årige karriere, der begyndte som 11 årig i “Cirkus Buster”! Gennem årene er det blevet til et utal af TV-, film- og teaterroller, Kentex soloshows, Dansk Naturgas, Rudy S. Kleutzner og senest den anmelderroste pragtpræstation i “Spillemand på en tagryg”. Det er første gang Tommy besøger Svendborg Sommerrevy Rottefælden, og vi glæder os til grin og musik i revyen 2023.

Rikke Buch Bendtsen

Rikke Buch Bendtsen er efterhånden en garvet Revy-rotte.
Udover tidligere at have medvirket i Rottefælden, så har Rikke spillet med i et hav af danske revyer, lige fra Nykøbing Falster til Hjørring Revyen.
Rikke har et imponerende CV, og har medvirket i adskillige musicals. Men det var i hendes glansrolle som ”Roxy” i Det Ny Teaters opsætning at ”Chicago”, af publikum for alvor tabte underkæben.

Rikke har senest lavet ”Sommer i Tyrol” på Folketeatret, Vinterrevy i Nykøbing F og en Edith Piaf Decoupage på Cafe Liva.

Karrieren tog oprindeligt fart med det prisvindende popband ”DISKOFIL”, hvor Rikke som Disko Lydia turnerende land og rige rundt i 90’erne, og faktsik stadig gør det den dag i dag.
Vi er ovenud lykkelige for at have Rikke med på holdet, for hun er garant for finesse, charme, show og skønsang i verdensklasse.

Jan Schou

Jan Schou er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1975. Han var del af teatrets faste ensemble frem til 1981, hvorefter han blev freelancer. Allerede under sin ansættelse på Odense Teater medvirkede han i adskillige revyer og lystspil, og det blev her han fra 1980’erne for alvor markerede sig. Jan Schou har medvirket i bla. Cirkusrevyen, Nykøbing Falster Revyen, Sønderborg Sommerrevy, Holstebro-revyen, Aalborg Vinterrevy og hans egen Schou Tour. Siden 1999 har han været tilknyttet Rottefælden, både på scenen og i årevis også som instruktør og kunstnerisk leder. I 1980 blev han første gang kåret som Årets Revyfund, og i 2008 blev han også kåret som Årets Revykunstner. I 2022 er Jan så igen nomineret som Årets Revykunstner. Fuldt fortjent – Tillykke Jan!

Christine Astrid

Revyens ejer, koreograf og kunstneriske leder. Christine Astrid har lavet revy og medvirket i musicals i årevis. Hun blev uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i Fredericia i 2008 og har siden stået på scenen i utallige musicals og revyer. Hun har været fast bestanddel af Pejseshow på Pejsegården og har også medvirket i bl.a. Schou Tour, Ganløse Revyen, Esbjerg Revyen, Kerteminderevyen og naturligvis Rottefælde Revyen. Af musicals kan nævnes Midt om natten, Mamma Mia!, Grease, Saturday Night Fever og senest She Loves You med en perlerække af udødelige hits fra Lennon & McCartney. Christine har fotografisk hukommelse, så det er ikke løgn når vi siger, at Christine som oftest ikke bare kan sine egne tekster før de andre på holdet – hun kan også de andres tekster før de andre!

Kapelmester Jens Krøyer

Den garvede musiker og komponist Jens Krøyer har hen over de seneste godt 30 år været kapelmester i bl.a. Cirkusrevyen, Helsingørrevyen, Nykøbing Falster Revyen og Aalborg Vinterrevy – samt for Amin Jensen, Tommy Kenter, Eddie Skoller, Anne Herdorf og en lang række folkekære kunstnere. Jens har desuden været kapelmester i musicals, mesterforestillinger og cabareter på div. teatre og tourneer i det ganske, danske land. Han gik i ”Rottefælden” tilbage i 1996 og tog et par omgange mere i 1999 og 2000. Det var åbenbart vanedannende, for siden 2006 har han været fast kapelmester i Rottefælden. På TV er han kendt for Hit med Sangen, Charlie Quizzen og De bedste Grin. Jens har fået tildelt prisen som Årets Revykomponist i 2000, 2003, 2010 og 2016

Musiker Guy Moscoso

Guy sprang ind i Rottefældens revyorkester i 2007 og har været et trofast medlem lige siden. Hans musikalske og sprællevende optræden er i fuld sving i mange konstellationer og på forskellige scener. Vil vi have mere af Guy, kan vi se og høre ham blandt andet i Herningrevyen, på Schou Tour, i The Blues Brothers Souvenir Show og med Smukke Møller og Tip Toe Bigband. Og som bonusinformation optræder han gerne for børn og barnlige sjæle over alt i landet i rollen som Noah og Moses – ja, også som Eva. Guy er nemlig medaktør og musikant i Trio Fabulas kirketeater.

Musiker Ole Caspersen

For svendborgenseren Ole er Rottefælden ensbetydende med grin, gak og glade mennesker, og et vigtigt element i Oles liv. Revyen rummer nemlig det, der er vigtigt for alle mennesker; grin og refleksion over livets tilsnigelser. I øvrigt er han også vild med sit arbejde som Musikskoleleder for Svendborg Musikskole, for som Ole spørger: “Er der noget bedre end at sparke musik, noder og unoder ind i børn og unges brogede verden?”

Kostumier Lasse Spangenberg

Da Lasse som helt ung spillede teater, fandt han hurtigt ud af, at hans interesse mere lå i det, der skete bag scenen – nærmere bestemt på systuen, der hvor drømmene bliver skabt. At lave revy foregår i nuet, og man må til tider tænke hurtigt for at løse den udfordring, som en skuespiller eller instruktør stiller en, og det er det der gør, at Lasse er så dygtig, uanset om han laver film, teater og tv. Når Lasse ikke laver revy, har han sin egen butik, hvor han skaber kjoler til de kongelige, kendte og folk i de royale kredse, samt opfylder den store pigedrøm om den perfekte kjole til den store dag. Så revyens skuespillere er i sikre hænder, når Lasse Spangenberg designer og tryller med stof og saks.

BILLETTER

Bestil online her

KONTAKT

Billetkontor tlf. 57 57 57 00
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 14.00
Email: billet@svendborgsommerrevy.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev