Revyholdet 2022

Jan Schou

Jan Schou er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1975. Han var del af teatrets faste ensemble frem til 1981, hvorefter han blev freelancer. Allerede under sin ansættelse på Odense Teater medvirkede han i adskillige revyer og lystspil, og det blev her han fra 1980’erne for alvor markerede sig. Jan Schou har medvirket i bla. Cirkusrevyen, Nykøbing Falster Revyen, Sønderborg Sommerrevy, Holstebro-revyen, Aalborg Vinterrevy og hans egen Schou Tour. Siden 1999 har han været tilknyttet Rottefælden, både på scenen og i årevis også som instruktør og kunstnerisk leder. I 1980 blev han første gang kåret som Årets Revyfund, og i 2008 blev han også kåret som Årets Revykunstner.

Christine Astrid

Revyens ejer, koreograf og kunstneriske leder. Christine Astrid har lavet revy og medvirket i musicals i årevis. Hun blev uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i Fredericia i 2008 og har siden stået på scenen i utallige musicals og revyer. Hun har været fast bestanddel af Pejseshow på Pejsegården og har også medvirket i bl.a. Schou Tour, Ganløse Revyen, Esbjerg Revyen, Kerteminderevyen og naturligvis også Rottefælde Revyen. Af musicals kan nævnes Midt om natten, Mamma Mia!, Grease, Saturday Night Fever og den kommende verdenspremiere på She Loves You foråret 2022 med en perlerække af udødelige hits fra Lennon & McCartney.

Anne Herdorf

Det er 35 år siden, en ganske ung Anne Herdorf overlegent vandt det danske Melodi Grand Prix og dermed gav baghjul til erfarne dansktop- og Grand Prix-stjerner som Birthe Kjær og Tommy Seebach. Siden er der drysset mange noder på papiret. Annes sødme og musikalitet har skaffet hende stribevis af engagementer bla. titelrollen i Frøken Nitouche, hovedrollen i ”The Sound of Music” og deltagelse i vokalgruppen ”Venter på far” sammen med bla. Anne Dorthe Michelsen. Og også som revyskuespiller er Anne Herdorf populær, og i 2014 blev hun nomineret ved Revyernes Revy til “Årets Dirch” og “Årets Kvindelige Kunstner” i Charlies Revy galla. I 2015 vandt hun Årets Dirch. Og så er der stemmen, der kan synge alt fra pop til jazz så englene synger, og publikum forføres.

Mikkel Schrøder

Revyens ejer og producent. Mikkel Schrøder er garvet skuespiller, entertainer, TV-vært og revystjerne og har bla. medvirket i Rottefælde Revyen de sidste tre år.
Mikkel begyndte sin karriere som B&U-vært på DR1, hvor det over 6 år blev til 250 TV-programmer. Han har produceret og medvirket i scene- og TV showet ”Den Nøgne Sandhed” (TV2) med vennerne Gordon Kennedy, Farshad Kholghi og Joachim Knop, og medvirker jævnligt som skuespiller i diverse tv- og filmproduktioner, ikke mindst de efterhånden klassiske juleshows ”Sound Of Christmas” med makkeren Annette Heick. Ved siden af turnerer han med sine egne anmelderroste musikalske onemanshows.

Kapelmester Jens Krøyer

Den garvede musiker og komponist Jens Krøyer har hen over de seneste godt 30 år været kapelmester i bl.a. Cirkusrevyen, Helsingørrevyen, Nykøbing Falster Revyen og Aalborg Vinterrevy – samt for Amin Jensen, Tommy Kenter, Eddie Skoller, Anne Herdorf og en lang række folkekære kunstnere. Jens har desuden været kapelmester i musicals, mesterforestillinger og cabareter på div. teatre og tourneer i det ganske, danske land. Han gik i ”Rottefælden” tilbage i 1996 og tog et par omgange mere i 1999 og 2000. Det var åbenbart vanedannende, for siden 2006 har han været fast kapelmester i Rottefælden. På TV er han kendt for Hit med Sangen, Charlie Quizzen og De bedste Grin. Jens har fået tildelt prisen som Årets Revykomponist i 2000, 2003, 2010 og 2016

Musiker Ole Caspersen

For svendborgenseren Ole er Rottefælden ensbetydende med grin, gak og glade mennesker. Og han tager hellere end gerne en tørn eller mange flere. Revyen rummer nemlig det, der er vigtigt for alle mennesker; grin og refleksion over livets tilsnigelser. I øvrigt er han også vild med sit arbejde på Svendborg Musikskole, for er der noget bedre end at sparke musik, noder og unoder ind i børn og unges brogede verden.

Musiker Guy Moscoso

Guy sprang ind i Rottefældens revyorkester i 2007 og har været et trofast medlem lige siden. Hans musikalske og sprællevende optræden er i fuld sving i mange konstellationer og på forskellige scener. Vil vi have mere af Guy, kan vi se og høre ham blandt andet i Herningrevyen, på Schou Tour, i The Blues Brothers Souvenir Show og med Smukke Møller og Tip Toe Bigband. Og som bonusinformation optræder han gerne for børn og barnlige sjæle over alt i landet i rollen som Noah og Moses – ja, også som Eva. Guy er nemlig medaktør og musikant i Trio Fabulas kirketeater.

BILLETTER

Bestil online her

KONTAKT

Billetkontor tlf. 57 57 57 00
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 14.00
Email: billet@svendborgsommerrevy.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev