Det bliver en fantastisk sæson – vi har meget at fejre!

Sikke en sæson vi skal have, når vi igen spiller på smukke Svendborg Teater. For der er mange gode ting at markere og fejre, når revyens 138. sæson spilles:

Rottefælde Revyen flytter til Svendborg Teater

I de fleste danske revy-byer har revyen i tidens løb skiftet lokation, og nu er turen kommet til Rottefælden. Og det er da med et lille stik i hjertet, at Rottefælde Revyen må forlade den grønne bøgeskov, men som verden drejer i disse år, kan lærdommen fra Mærsk om rettidig omhu være nøglen til overlevelse i en usikker tid. Vi kan ikke spå om hvad et 3. stik, nye coronapas og ændrede adfærdsmønstre vil betyde, men vi ved, at vi på Svendborg Teater kan tilbyde en publikumsplacering, der kan sikre vores kunders ønske om en tryg og sikker revyoplevelse. Vores gæsters sikkerhed og Svendborgs lange revytradition kommer i første række, og derfor flytter vi morskaben ind i det smukke Svendborg Teater.

Revyen bliver til Svendborg SommerRevy – Rottefælden

Ja det er faktisk ikke nyt, for går man tilbage i historiebøgerne, så er navnet slet ikke nyt. Og når vi nu alligevel flytter, hvorfor så ikke understrege revyens spilleperiode og placering i Svendborg. Heldigvis tager vi også Rottefælden med os, så vi ikke bliver historieløse og 137 års revytradition kan videreføres og ikke gå tabt.
Og bare vent, du vil blive overrasket, når du ser, hvor meget af den gode gamle Rottefældestemning, der møder dig ved ankomsten til teatret i sæson 2022.
Fra Schou til by – den samme revy!

Jan Schou 50-års jubilæum

Et 50-års jubilæum på de skrå brædder er lidt af en bedrift, og det er med stolthed, at vi kan fejre og hædre Jan Schou med et jubilæumsshow i særklasse. Jan er en legende i dansk revyhistorie og har optrådt i en vifte af de største danske revyer i løbet af sin karriere, men fælden klappede som bekendt i 1999, og siden har Jan været synonym med Rottefælden. Jan kan samtidig fejre sin 70-års fødselsdag under årets revy sæson, hvilket vi løbende markerer.

Glæd dig til et brag af en revy!

Velkommen til Svendborg SommerRevy – Rottefælden 2022!
Mikkel Schrøder

Spilleperiode 2022

Fra torsdag d. 2. juni – lørdag den 13. august

Premiere

Fredag d. 2. juni 2022 kl. 20.00

Foreløbigt sidste forestilling

Lørdag d. 13. august 2022 kl. 20.00

Spilletider

Tirsdage kl. 20.00
Onsdage kl. 20.00
Torsdage kl. 20.00
Fredage kl. 20.00
Lørdage kl. 14.00 & 20.00
Søndage kl. 14.00

Forestillingen forventes at vare cirka 2 timer og 20 minutter inkl pause.

BILLETTER

Bestil online her

KONTAKT

Billetkontor tlf. 57 57 57 00
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 14.00
Email: billet@svendborgsommerrevy.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev